DUTRADE Zrt.

H-2400 Dunaújváros, Papírgyári út 49.

Nyikes Csaba PhD

operatív igazgató

+36 25 586 902

+36 25 586 900

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

MÉRETRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK!

A DUTRADE Acéltermék-feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. a nagy hagyományokkal rendelkező hazai acélgyártó, az ISD DUNAFERR Csoport tagja.

A DUTRADE Zrt. 1992 óta működteti az ISD DUNAFERR Zrt.  acéltermék belföldi kereskedelmi hálózatát. A cég beruházásában valósult meg hazánk első Steel Service Centere.

HAGYOMÁNY ÉS DINAMIZMUS

Szilárdsági-alakíthatósági tulajdonságai és sokrétű felhasználhatósága alapján a legújabb fejlesztések tükrében az acél méltán nevezhető  a XXI. század alapanyagának. Az acél kedvező jellemzőit partnereink akkor tudják kamatoztatni, ha a megfelelő  minőségben, mennyiségben, időben és méretben juthatnak hozzá a szükséges acéltermékekhez. Ezt a feladatot  a raktározó kereskedők látják el. Magas színvonalú termékekhez a vevői igények alapján fejlett szolgáltatásokat kapcsolnak, partnereik így a felhasználás során egyszerűbben, gyorsabban, gazdaságosabban jutnak hozzá a számukra optimális alapanyagokhoz, megoldásokhoz.

Az ISD DUNAFERR Csoport a mai magyar gazdaság egyik legnagyobb ipari vállalkozása, az utóbbi évtizedekben kiépítette a Dutrade Center hálózatot, amely az ISD DUNAFERR Zrt. és más hazai és külföldi kohászati cégek által gyártott acéltermékeket forgalmazza. Az ISD  DUNAFERR Csoport több mint 60 éves múltja igazolja, hogy a nagy távlatokban gondolkodó, megalapozott stratégia szerint működő, amely biztosítja számára a folyamatosan változó környezethez, piaci igényekhez történő  alkalmazkodást, piacvezető szerep betöltését.

 

A változó világunk újabb és újabb kihívások elé állítja a gazdaság szereplőit. A múltban megszerzett tudásra, vevőink igényeinek ismeretére, a termelés, a logisztika, a technológia alkalmazása során felhalmozódott tapasztalatokra épülhetnek fel a jövőt meghatározó közös célok.

A STEEL SERVICE CENTER a mindenkori piaci kihívásokra dinamikus, határozott módon ad versenyképes választ. A DUTRADE Zrt. 2000-ben a fejlett ipari országokban bevált gyakorlat szerint létrehozta a Steel Service Centert Dunaújvárosban. Az ország középpontjában elhelyezkedő, magas színvonalú, szolgáltató központunk a vevői igények alapján vállalja: melegen hengerelt, pácolt és hidegen hengerelt, valamint bevonatos tekercsek hasítását és táblalemezek méretre történő darabolását, továbbá egyedi vevői igényekre történő alakos vágását. 

 

Tisztelt Látogató!

A DUTRADE Acéltermék-feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. bővebb tájékoztatással a www.dutrade.hu honlapcímen várja további szíves érdeklődését!